woensdag 2 november 2016

brei- en haakpatronen en nieuwe levering wol

Het is weer enige tijd geleden dat ik wat op mijn blog heb gezet. Paulus en ik hebben een eigen bedrijf. Wij verzorgen onder andere presentaties inbraakpreventie bij gemeenten, buurtverenigingen en bedrijven. Het wordt nu weer vroeger donker, dus het was in oktober heel erg druk. Ik ben de afgelopen weken vaak met een ex-inbreker op stap geweest om foto's te maken voor de PowerPoint presentatie. November en december zijn gelukkig wat rustiger qua werk. 

Ik heb verleden week een bestelling wol van het merk Sirri ontvangen. De wol is afkomstig van de Faeröereilanden. Het is mooie wol. De gekleurde wol is geverfd met natuurlijke materialen. Zie onderstaande foto's. Mijn website wordt binnenkort aangepast. Zodat ik foto's kan plaatsen met de prijzen erbij. Ik zal komend weekeinde ook op mijn blog een aparte pagina maken van de wol die ik verkoop.  

Naturel kleuren

Geverfde kleuren

Gemixte kleuren
  
Ik heb een onderstaande breipatronen voor jullie gevonden.

Twee patronen voor een paar leuke kinderhandschoenen. Volgens het patroon wordt gebreid met wol geschikt voor breinaald nummer 5. Het is handschoen voor een volwassen vrouw. Ik heb zelf de handschoenen gebreid met wol geschikt voor breinaald nummer 2,5. Ik heb hetzelfde steken aantal genomen en het resultaat is een kinderhandschoen.

Beide patronen handschoenen zijn van Saltycrafts. Voor de patronen klik op de onderstaande linken.

rood wit want

blauw wit want


 
Voor degenen die al in de kerstsfeer zijn een gehaakt kerstkleed van MomsLoveOfCrochet.

Voor het patroon klik op de link.

gehaakt kerstkleed
Voor de verwerking van restjes wol een gevilte tas van Lisabee Designs. Het is wel van belang om te weten dat vilten het beste gaat met 100% wol. 75% tot 100% gaat ook nog wel.Vilten met acryl wordt niet wat.

Voor het patroon klik op de link.

gevilte tas

Geen opmerkingen:

Een reactie posten