woensdag 1 maart 2017


Dag lezers van mijn blog. In een eerder bericht heb ik geschreven dat ik bezig ben met het maken van een webwinkel. Dat valt nog niet mee voor iemand die  nul komma nul verstand heeft van computers. Gelukkig heeft de aanbieder een aantal pagina's "Vraag en Antwoord". Ik ben er tot nu toe nog uitgekomen, maar het neemt meer tijd in beslag dan ik had gedacht. Mijn idee om per 1 maart een webwinkel in de lucht te hebben gaat niet lukken. Ik ben al op de helft dus ik heb hoop dat het komend weekeinde gaat lukken.

Hier volgen een aantal patronen voor het breien of haken van een Afghaan/deken. De patronen zijn afkomstig van Amerikaanse sites. Ik heb tussen haakjes de breedte en lengte aangegeven in cm. Dat geldt ook voor de breinaald- en haaknaalddiktes.


Het patroon van deze gehaakte deken is van Allcrafts, en wordt gehaakt in de basketweavesteek (mandensteek). Deken is ongeveer 50 x 85 inch (125 cm x 212 cm),  haaknaalddikte 2 mm. Voor het patroon klik op de link gehaakte deken mandensteek


Ruby
Het  patroon van deze gebreide deken is van Favecraft, en wordt gebreid met breinaalden dikte 5,5 mm en haaknaald dikte 5 mm(er wordt een rand rondom
gehaakt). Het is een patroon voor beginners. Het kleed wordt ongeveer 30 x 57 inch (75 cm x 1,42 cm) en wordt volgens de beschrijving gebreid op gewone breinaalden. Breien met de rondbreinaald kan natuurlijk ook. Voor patroon klik op de link.
deken voor beginnersGeen opmerkingen:

Een reactie posten