maandag 25 september 2017

Goedenavond lezers van mijn blog,

Eerst een foto van de biggetjes die 2 weken geleden geboren zijn bij de overburen (Educatieboerderij De Weiden). De buren hebben verleden jaar 2 Tamworth biggen gekocht. Een varken is begin in de lente drachtig geraakt en heeft 7 biggen geworpen. Bij het andere varken is het niet gelukt. 1 biggetje is vlak na de geboorte doodgegaan, op de 2e is moeder varken gaan liggen. Het zijn heel leuke beesten, als je aan komt lopen, komen de knorrieporries je tegemoet rennen, want ze willen geaaid worden. We krijgen het druk, want straks komen er 7 naar ons toe rennen.

Tamworthvarken met biggetjes

Een quiltpatroon voor een onderzetter, te gebruiken om er een theepot of iets anders fraais op te zetten. Het patroon is van Freepatterns.com. Voor het patroon klik op de link onder de foto.
Onderzetter Herfst

Een gebreide deken bestaande uit vierkanten met verschillende motieven. De deken kan groter gemaakt worden door de patronen in verschillende kleuren te breien of zelf een aantal patronen toe te voegen. Het patroon van de deken is van Beautiful Skills. Voor het patroon klik op de link onder de foto, u komt dan op de site terecht waar u het patroon kunt downloaden. 
 
Gebreide lappendeken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten