vrijdag 6 oktober 2017

Goedenavond beste lezers,

Het is herfst, de dagen worden kouder, de kachel/verwarming gaat aan en we gaan aan de slag met allerlei hobby's binnenshuis. Ik ga de komende maanden weer breien, kleding maken (ik zit sinds kort op naaicursus, jawel) en borduren.

Donderdagavond heb ik op internet gekeken voor mooie patronen ik heb een patroon voor een mooi gebreide sjaal en twee patronen voor vingerloze handschoenen gevonden op Ravelry. Alle drie patronen zijn voor de gemiddelde brei(st)er.


Dit patroon voor een sjaal staat op Ravelry en is van Marva Maida. De sjaal wordt gebreid op naalddikte 3,5 en u heeft  tussen de 900 en 1100 meter garen nodig. Er zijn uiltjes in de sjaal gebreid. Op Ravelry heeft staan foto's waarop de sjaal in diverse kleuren is gebreid. Voor het patroon klik op de link onder de foto.
  

 
 Dit patroon is van Julia Davies en staat op Ravelry. De mitaines worden gebreid van sokken wol , naalddikte 3. Voor het patroon klik op de link onder de foto.


vrolijke mitaines
Dit patroon is Xiaowei Hu en staat op Ravelry. De mitaines zijn gebreid met sokkenwol, naalddikte 3. Voor het patroon klik op de link onder de foto.


Herdersfair Balloo
 
Aanstaande zaterdag en zondag sta ik op de Herdersfair in Ballo0 in de stand van Sirri Nederland. Daar worden producten van de Faeröer eilanden verkocht. U kunt daar mooie sjaals, handschoenen, mitaines etc. kopen. Ik sta er met Sirriwol.

Sirriwol Nederland

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten